Artróza kloubů? – Jak vybrat kloubní výživu

Mnoho lidí se trpí chronickou bolesti kloubů v kolenou, kyčlích, ramenou. Ve většině případů to je způsobeno nejčastějším typem artrózy, osteoartrózy. Tato forma artritidy postihuje téměř čtvrtinu lidí na světě. Přípravky na podporu kloubů jsou také často doporučovány při sportovní zátěži.

Když nakupujete, zaměřte se na doplňky, které obsahují glukosamin sulfát, chondroitin sulfát a MSM, pomáhají snižovat bolest a podporují zdraví a mobilitu kloubů. Také si dejte do hledáčku přídavky s kolagenem a kolagenovými peptidy, esenciálními kyselinami, vitamín C, rybí olej, Omega-3 a protizánětlivé přírodní produkty jako je kurkuma nebo zázvor.

Kompletní nabídka produktů na klouby, šlachy, kosti >>

Sulfát glukosamin
Doporučená dávka glukosaminu na 1 500 miligramů denně po dobu jednoho až dvou měsíců.

Chondroitin sulfát
Doporučená dávka chondroitinu je 400 mg dvakrát denně po dobu jednoho až dvou měsíců.

Methylsulfonylmethan (MSM)
MSM se obecně předepisuje jako dávka 500 mg dvakrát nebo třikrát denně po dobu jednoho až dvou měsíců.

Nejlepší kloubní výživa:

GS Condro Diamant patří k řadě osvědčených kloubních produktů GS Condro. Poprvé je GS Condro obohaceno o unikátní Diamant Fortescin – komplex pro péči o kloubní i pojivový aparát. Kloubní přípravek obsahuje jedinečnou molekulu glukosamin sulfát Clini-Q.

Geladrink Perpetuum je doplněk stravy s příznivým fyziologickým účinkem na organismus, klouby a celý pohybový aparát. Specifická superkomplexní formule obsahuje řadu látek s ověřenou biogenní aktivitou. Je vhodný zejména pro aktivní sportovce k eliminaci následků fyzické a psychické zátěže.

Proenzi Intensive přináší to nejlepší pro váš pohyb. Jeho nekompromisní složení bylo vyvinuto na základě hlubokých znalostí kloubní výživy a problematiky pohybového aparátu. Obsahuje kombinaci 3 základních stavebních složek kloubní chrupavky a dalších pojivových tkání, které jsou lidskému tělu vlastní: kolagen typu II, glukosamin sulfát a chondroitin sulfát

Geladrink Forte je arthronutraceutikum, které je určeno ke kompletní ochraně, výživě a regeneraci tkání tvořících kloubní systém, což jsou chrupavky, kosti, vazivo a šlachy. Obsahuje kolagení hydrolyzát, glukosamin sulfát a chondroitin sulfát a MSM.

Flextor obsahuje vysoké množství glukosaminu, chondroitinu, MSM, bromelainu, kolagenu a extraktu z boswellie, díky kterému podporuje normální stav kloubů. Flextor je navíc obohacen o vitamin C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek.



SOUVISEJÍCÍ ŠTÍTKY:




SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: