| Total Hits |
Zaznamenali jsme 11931435 přístupů od měsíce Říjen 2005 |
|
|
| Bodový zisk top uživatelů |
|
|
|
| Kdo je online |
V tuto chvíli je 126 návštěvník(ů) a 17 uživatel(ů) online.
Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde |
|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Babakova Stálý návštěvník

Registrace: 20.2. 2009 Příspěvky: 6
|
Zaslal: ne červenec 19, 2009 10:42 am Předmět: Cvičení a ženské problémy |
|
|
Ahoj, mám dotaz.
Sice to neni zdravotní problém, ale týká se to víceméně trochu omezení, alespoň tak to vnímám já. Jak cvičíte, když máte svoje dny? Omezujete to nějak nebo jedete pořád na plno? Někde jsem slyšela, že by se při menstruaci neměla dávat výš pánev, kde hrozí natečení zpět, což by prý nebylo moc dobré. To bych pak nesměla dělat pár cviku, kterými posiluji břicho. Jak jste na tom vy? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
athena Stálý návštěvník

Registrace: 11.3. 2006 Příspěvky: 13
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Já při menstruaci cvičení omezuju, ale jen první dva dny, protože je mi vždycky tak příšerně blbě, že ani nemůžu - což mě přejde obvykle druhý nebo třetí den. Pak teda rozhodně posilování břicha moc nedám. Těsně před menstruací mi naopak cvičení vůbec nevadí, je mi spí líp a jakoby to zmenšuje takový ten pocit nafouknutého břicha. Někde jsem četla, že při menstruaci se nemá cvičit nějaká jógová pozice, asi stojka ... lehké cvičení a posilování snad nevadí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Babakova Stálý návštěvník

Registrace: 20.2. 2009 Příspěvky: 6
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 10:17 pm Předmět: |
|
|
[quote:73dbaf1e66="athena"]Já při menstruaci cvičení omezuju, ale jen první dva dny, protože je mi vždycky tak příšerně blbě, že ani nemůžu - což mě přejde obvykle druhý nebo třetí den. Pak teda rozhodně posilování břicha moc nedám. Těsně před menstruací mi naopak cvičení vůbec nevadí, je mi spí líp a jakoby to zmenšuje takový ten pocit nafouknutého břicha. Někde jsem četla, že při menstruaci se nemá cvičit nějaká jógová pozice, asi stojka ... lehké cvičení a posilování snad nevadí.[/quote:73dbaf1e66]
Jojo, o stojkách atd. jsem taky slyšela, proto se ptám. Občas dělám cviky při kterých se zvedá pánev nahoru, tak mě zajímalo, jak to vlastně je, ale při menstruaci je raději vynechávám, mám obavy, že to není zrovna moc dobré. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
 Plavky, sportovní oblečení, zumba oblečení Obchod.cviceni.org |