| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zblunk Stálý návštěvník

Registrace: 4.2. 2006 Příspěvky: 174 Bydliště: Chomutov
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 5:00 pm Předmět: Jak na Nový rok tak po celý rok ... |
|
|
Milé uživatelky,
máme nový sudý rok 2008. Jaká jste si dala do letošního roku předsevzetí? Nějaká nová či stejná jako každý rok a doufáte, že je letos snad dodržíte? Tak se pochlubte. _________________ Nic není nemožné! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kena Nováček serveru

Registrace: 8.11. 2005 Příspěvky: 4
|
Zaslal: út leden 15, 2008 12:15 pm Předmět: |
|
|
| Už několik let si novoroční předsevzetí nedávám, ale dávám si cíle průběžně během roku, pokud se pro něco rozhodnu, tak do toho jdu pokud možno co nejdřív a nečekám na nějaký zásadní datum ... :lol: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zblunk Stálý návštěvník

|
Zaslal: st leden 30, 2008 2:07 pm Předmět: :-) |
|
|
Letošní rok je prý osudový. Každá ulodálost, z historického hlediska, byla v kombinaci s datumem osm.
Jsem zvědavá, jak moc bude pro mne tento rok osudový. Ale zatím se to nějak zvlášť nerýsuje, i když .... zadívám-li se do bližší budoucnosti .... změny budou - jestli osudové, to se ještě uvidí. _________________ Nic není nemožné! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zblunk Stálý návštěvník

|
Zaslal: st leden 30, 2008 2:11 pm Předmět: :-) |
|
|
Osobně si sama žádná novoroční předsevzetí nedávám. Ale každý rok (není to vždy na Silvestra či Nový rok) si rekapituluji své zážitky a prožitky a čeho jsem dosáhla a co jsem změnila. Tak nějak si vše (tedy snažím se nazapomenout na nic) projdu a pak, co se mi nevyvedlo dle představ, udělám si malý příslib (samozřejmě jen pro sebe) a vždy si to celý rok připomínám. Nu a pak je tu zase konec roku a já zjišťuji, jestli se mi to povedlo nebo nee :idea: _________________ Nic není nemožné! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hanka Stálý návštěvník

Registrace: 13.10. 2005 Příspěvky: 66 Bydliště: Praha 3
|
Zaslal: so březen 15, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Hlavně optimismus a dobrou náladu i když se ti třeba moc nechce ..., ostatní předsevzetí člověk k životu vůbec nepotřebuje!!!!!!! protože ledacos jde pak samo! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zblunk Stálý návštěvník

|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:09 pm Předmět: :-) |
|
|
Zdravím,
malinkatou chvilinku jsem tu nebyla :-) Tak mi to odpuste!
Momentálně marodím s angínou. Nic veselého a příjemného. Doufám, že již koncem týdne se jí zbavím. Ale už asi tak měsíc necvičím právě kvůli rozjezdu nemoci - byla jsem unavená a prostě nebyla energie.
Těším se, že se ... raději si dám odpočinek po nemoci delší, abych něco nepodcenila ... za 14 dní vrhnu do tělocvičny a šlápnu do toho.
Je to znát každým dnem :-) _________________ Nic není nemožné! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikyna Stálý návštěvník

Registrace: 16.5. 2011 Příspěvky: 6
|
Zaslal: st květen 18, 2011 11:45 am Předmět: Re: jak na nový rok |
|
|
| Tak trochu života do toho umírání tady! Já jsem si letos dala předsevzetí, že dám do kupy zahrádku u domku po babičce, a taky, že letos vyrazim někam strááášně daleko. Uvažuju třeba o Americe - [url=http://www.amerika.cz/san-francisco-a-okoli/]San Francisco[/url]... hmm, to by byla parádní [url=http://www.casamundo.cz/]dovolená[/url]. Nebo takový [url=http://zeme.sopka.cz/zeme_detail.php?idZeme=166]Nový Zéland[/url]. Ten by mě lákal opravdu hodně. Ale to si musím teda ještě přesně rozmyslet, kam bych jela, ale každopádně je to předsevzetí, takže letošní rok bude ve znamení cestování. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KarolinaSt Stálý návštěvník

Registrace: 16.11. 2011 Příspěvky: 6 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 4:58 am Předmět: |
|
|
Ahoj, jak se máte? Zase se blíží Vánoce a vánoční tloustnutí co? :(
------------------------------------------