| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zblunk Stálý návštěvník

Registrace: 4.2. 2006 Příspěvky: 174 Bydliště: Chomutov
|
Zaslal: út únor 28, 2006 7:23 pm Předmět: Tak kdy se to tu rozjede? |
|
|
Ahoj, prosím vás, všechny, které jste se zaregistrovaly, aby jste už konečně rozjely diskuzi! Přeci je o čem tlachat ... tak třebas mi odpovězte tady a můžu klidně začít nějakým tématem.
Zdravím a pozdravuji všechny ... :wink: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zblunk Stálý návštěvník

|
Zaslal: čt březen 02, 2006 1:04 pm Předmět: !!! |
|
|
To tu fakt chcípl pes? Copak sem nikdo nechodí? Nikdo z Vás nemá zájem o nějakou diskuzi. Obyčejné tlachání?
Asi půjdu jinam ... když je tu tak mrtvé! :roll:
Naposledy upravil zblunk dne ne březen 05, 2006 12:31 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
eva Stálý návštěvník

Registrace: 1.1. 1970 Příspěvky: 23 Bydliště: Praha - Prosek
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 1:50 pm Předmět: |
|
|
Nazdárek!
Vúbec nejsi první kdo se na tohle ptá!!! Mě by to taky zajímalo celá naše parta, co tvoříme tenhle web nemůže pochopit, co je na tomhle diskuzním fóru tak nepříjemnýho, že ho nikdo nevyužívá. Návštěvnost na www.cviceni.org je docela přijatelná, pár lidí už se i zaregistrovalo, chodí nám majly s dotazama na které všichni odpovídáme (teda většinou jen ty nejpilnější - já a Hanka - když na to najdeme čas), ale v diskuzi jako by opravdu chcípl pes! Že by bylo ovládání složité? Nebo se lidé bojí, že psaní do fóra není anonymní? Přitom to má tu výhodu, že na dotaz neodpovím jenom já, Hanka, ale možná sem napíše svojí zkušenost i někdo další. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hanka Stálý návštěvník

Registrace: 13.10. 2005 Příspěvky: 66 Bydliště: Praha 3
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 9:31 am Předmět: nové/ staré příspěvky |
|
|
Nazdárek!
Již nás tato situace docela trápila, jak píše Evina. Proto jsme zcela deaktivovali staré diskuzní fórum, neboť se stávalo, že se objevovaly příspěvky omylem v něm. Byly přeneseny nejzajímavější historické příspěvky, jsou to ty s autorem ze_stareho_fora. Doufáme, že to přispěje k obsahu fóra a zároveň se třeba příspěvky z minulosti dočkají dalších a lepších odpovědí.
Tlachání zdar !!!
Haňule |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zblunk Stálý návštěvník

|
Zaslal: ne březen 05, 2006 12:37 pm Předmět: :-) |
|
|
Ahoj Evi a Hanko, díky za osvětlení situace :wink: Také doufám, že se o tu trošku rozjede ...
Jdu se mrknout na to staré fórum a tvořit nějaké příspěvky :D
Mějte se a zdar! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hanka Stálý návštěvník

|
Zaslal: po březen 06, 2006 4:09 pm Předmět: |
|
|
| díky za aktivitu :-)) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zblunk Stálý návštěvník

|
Zaslal: po březen 06, 2006 6:59 pm Předmět: :-) |
|
|
Snažím se, co můžu! Nebudu se bránit tomu, když mě budete chtít vzít k sobě, Hani :lol:
Tak já jdu zase psát :) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hanka Stálý návštěvník

|
Zaslal: po březen 06, 2006 7:57 pm Předmět: |
|
|
| V tom nevidím žádný problém! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zblunk Stálý návštěvník

|
Zaslal: út březen 07, 2006 8:22 pm Předmět: :-) |
|
|
Jo? No príma a koho mám požádat, kdo je tu admin? Být moderátorkou by mi nevadilo :D Děkuji _________________ Nic není nemožné! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hanka Stálý návštěvník

|
Zaslal: út březen 07, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Já jsem Ti posílala neveřejnou odpověď, buď jí máš v emailu, co se zadává při registraci, nebo tady v soukromých zprávách. Jestli to tam nedorazilo, tak napiš na info@cviceni.org, pokud se ti nechce zveřejňovat email tady ve fóru. Napsala bych ti, co tě čeká a nemine :-)) O nastavení modederování pro tebe napíšu adminovi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hanka Stálý návštěvník

|
Zaslal: st březen 08, 2006 9:25 am Předmět: |
|
|
| Máš moc pěknou ikonku, taky si musím někde splašit nějaký ksichtík! Tak diskusi zdar! :lol: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zblunk Stálý návštěvník

|
Zaslal: st březen 08, 2006 3:10 pm Předmět: :-) |
|
|
Děkuj, Hani...
Klidně Ti mohu poradit, kde jsem ji našla ... Mají tam i Mickeye Mouse a Kačera Donalda a i jiné postavičky z Medvídka Půa :-)
Odkaz asi pošlu soukromě, že? :wink: _________________ Nic není nemožné! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zblunk Stálý návštěvník

|
Zaslal: st březen 08, 2006 3:47 pm Předmět: :-) |
|
|
Nechtělo by to lepší a výraznější odkaz na DISKUZI? Možná, že spousta lidí si ani nevšimne :) Jen mě to tak napadlo :) _________________ Nic není nemožné! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
karkulka Stálý návštěvník

Registrace: 3.12. 2005 Příspěvky: 11
|
Zaslal: út březen 14, 2006 10:22 am Předmět: |
|
|
| Cauky zblunk, vzaly jsme si z tebe priklad, rozhybat diskuzi je urcite super napad. Presto myslim, ze archiv clanku je tady natolik obsahly, ze kdyz nekdo neco hleda najde v clancich odpoved a forum uz nepotrebuje. Pokud si chteji lide jen pokecat jsou servery ktere tento predstihuji. To budou asi ty duvody proc je toto forum lekle. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zblunk Stálý návštěvník

|
Zaslal: út březen 14, 2006 12:04 pm Předmět: :-) |
|
|
karkulka,
tak to mě těší, že má aktivita Vás rozhýbala 8) Nicméně, je něco pravdy na tom, že když někdo něco potřebuje vědět, může se podívat do archivu článků. Ale také existuje spousta lidí, kteří hledají informaci v davu. Rádi se nechají někým povzbudit, berou odvahu a odzkoušené tipy od ostatních ... k tumo jsou asi fóra.
Můj názor. _________________ Nic není nemožné! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|