Zaslal: čt duben 09, 2009 6:59 pm Předmět: Ako zhodiť váhu, vyformovať brucho a zacvičiť si
Zdravím, potreboval by som poradiť ako na brucho. Mám 178 cm, 90 Kg a seeedavú prácu. Snažím sa to nejako vykompenzovať. Potreboval by som poradiť ako zhodiť tuk alebo čo to je a vyformovať si brušné svalstvo, ak tam nejaké je. Zároveň by som potreboval poradiť ako si vyformovať hornú časť hrudníka. Ramená mám úplne v pohode, denne dávam 3x10 s činkou 12Kg na každé rameno.
Práve som si dal aj vo firme vyrábať nejaké činky a nejaké celé posil. zariadenie-lavičku, tyč, kotúče, atď... všetko čo sa dá v strojárskej firme spraviť. Neviem či idem na to dobre??
Registrace: 13.10. 2005 Příspěvky: 61 Bydliště: Praha 3
Zaslal: pá duben 10, 2009 10:39 am Předmět:
Tuk na břiše doporučuji nejprve alespoň mírně shodit. Toho nedocílíš posilováním. Nejlepší způsob je, zařadit 2-3 x týdně nějakou cca 30 minutovou AEROBNÍ aktivitu (kolo, rotoped, běhání, rychlá chůze apod.) colokiv tvýší tepovou frekvenci nad 120 bpm. A případně udělat mírnou změnu v jídelníčku (zařadit více vlákniny, omezit cukry a tuky). Až břicho trošku pohubne tak začít klasicky zpevňovat (např. leh-sed) s více opakováním v menším rozsahu a dbát na správné provedení to znamená, hlídat si zatažení břicha a bedra na podložce, jinak je jakýkoliv cvik samozřejmě na nic.
Více o posilování prsních svalů např zde:
http://www.samuraj.cz/sport-clanek/cviky-na-posilovani-prsnich-svalu-113/
Ak by som potreboval zhodiť prebytočné faldy alebo skôr vyformovať hornú časť hrudníka napr. s malou činkou ako mám na to ísť?? Máte nejaké vlastné skúsenosti??
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.