eulinka Nováček serveru

Registrace: 4.6. 2009 Příspěvky: 1
|
Zaslal: čt červen 04, 2009 11:04 pm Předmět: |
|
|
Mé zkušenosti s meridií..mám 169 cm a v té době(před 3/4 rokem) jsem mela 76kg, byla jsem taková dost oplácaná,tlustá,ale přímo obézní asi ne.Jo ještě dodám, že mi je 22 let. Byla jsem u gynekologa a v čekárně jelo nějaké dvdýčko s ženskýma problémama atd.A pak tam byla reklama na cosi co vám pomůže zhubnout a v téreklamě byla taková holka jako já, bylo to mířřeno tak, že se máte zeptat svého gynekologa. Tak jsem se ho zeptala, on mi to vysvětlil, napsal mi meridii na měsíc a potom rovnou na 3 měsíce, je to levnější. Řekl mi, že hlavně musím jíst pořád všechno co doposud, akorát třeba v menších porcích a hlavně pravidelně plus nějaké to cvičení,ale hlavně mi taky říkal, že je to určeno k tomu,ayb si člověk osvojil a zvyknul si na určité návyky ve stravování a cvičení. V prvních dnech jsem úplně ztratila chuť k jídlu, musela jsem se vyloženě nutit něco pozřít,až se mi dělalo zle.Ze začátku jsem byla nadšená že to tak působí, ale v dalšíc dnech mě to už hodně strašilo,snažila jsem se nutit se jíst,a časem jsem si zvykla na určité věci, jako třeba velký kefír na celé dopoledne, nejsem zvykla moc snídat,ale ten kefír se jen pije a celkem to zasytí a dodá tělu energii a výživu. vím dobře co udělá s tělem normální porce jídla po několika dnech půstu...jojo efekt. Mezi další účinky meridie v prvních asi 3 týdnech byla dokonalá nespavost,žíznivost, menší zácpa. Asi si říkáte proč jsem po těchto zkušenostech šla pro další 3měsíční meridii...během toho měsíce jsem měla dole 3 kila,ale bylo to strašně poznat na oblečení.Zhruba po měsíci se vedlejší účinky začaly sklidňovat. Začala jsem při užívání meridie chodit cvičit, hlavně teda aerobik a zvykla jsem si chodit 2x týdně,1xtýdně na squash.Chytlo mě to tak, že když jsem někdy nemohla jít,vyloženě mi to chybělo...Za 2 a půl měsíce užívání meridie jsem zhubla 13 kilo, stal se ze mě jiný člověk. Sice jsem si po 3 měsících šla pro novou meridii a zkoušela nějaký finty na gynekologa,který mi ji nechtěl napsat, ale v letáku k meridii je psáno že je to dlouhodobá léčba a přidala jsem si taky nějaké to kilo že...no a recept byl na světě. Teď to balení mám doma už pomalu půl roku, zmizelo z něho pár tobolek, ale zvykla jsem si na nový styl života - 2x týdně aerobik, spinnig, K2 hiking a squash, že už ani meridii neberu, nepotřebuju. Jím naprosto normálně, v ničem se neomezuji, samozřejmě to nepřeháním. Ale sem tam člověk prostě hřešit musí. Takže na závěr můžu meridii i přes všechny vedlejší účinky jen doporučit, není to jenom pro obézní lidi, ale pokud máte nějaké to kilo navíc, tak vás to samo donutí se změnit, protože hlavní je, e uvidíte výsledky a navíc pokud začnete cvičit tak uvidíte, že se rychlost hubnutí zrychluje.Po nějaké době meridie na vaše tělo stejně přestane fungovat, tak to sem tam chce nějakou pauzičku. Mám zpevněné tělo, při 169cm vážím 63 kg. Sice bych to ještě chtěla trochu stáhnout,alespoň na těch 60, ale nějak se to zatím zastavuje,ale neberu meridii. Důležité je, že nepřibírám. Ona ta zástava hubnutí bude i v tom, že opravdu hodně cvičím, dá se říct, že chodím 4-5 dní v týdnu na nějakou aktivitu. Takže narůstá svalová hmota,sice se ztrácí tuk,ale v hmotnosti se to vykompenzuje. Dřív jsem si taky říkala, že na cvičení nemám čas a další typy výmluv,ale opravdu pokud člověk chce a nemusí se do cvičení fakt nutit, tak půjde cvičit často a rád a ten čas se opravdu najde!!!
Hurá do meridie, opravdu pomůže,ale pokud si někdo myslí, že bude doma sedět na gauči,čučet na televizi, jíst chipsy s meridií a bude si myslet jak zhodí kila, tak to teda ne. Možná něco málo jo,ale dlouhodobé to není. |
|