| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gabrielle Nováček serveru

Registrace: 3.7. 2009 Příspěvky: 3
|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 5:03 pm Předmět: Pár kilo dolů?? |
|
|
Dobrý den, mám takový problém. Jsem ještě mladá, mám teprve 15, ale pokud bych to začla řešit později, už se toho třeba nezbavím. Mám špatný metabolismus (asi ) vážím 70kg a mám nadváhu. Minulý týden jsem dostala mononukleozu, držím dost drsnou dietu kdy jím jen zdrav věci (žádné pečené jídla, nemůžu sladit a solit) ale místo abych ubrala, tak přibírám..! Proboha já nechci být metrák, musím zhubnout, už teď se stydím si jen vysléct tričko..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hanka Stálý návštěvník

Registrace: 13.10. 2005 Příspěvky: 61 Bydliště: Praha 3
|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Ahoj Gabčo, to je mi líto. Docela bych ti doporučovala probrat to s tvojí doktorkou. Zřejmě musíš ležet, tím se možná snížila tvoje pohybová aktivita? Ale mohlo by jít i o něco jiného - štítná žláza nebo nějaký hormonální problém. Prosím napiš co tak během dne sníš a kolik alespoň přibližně a tyká kolik měříš a jaký je ten aktuální výdej, takto mám málo informací jak ti poradit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so červenec 04, 2009 1:21 am Předmět: |
|
|
Můj doktor je tumpachovej, já bych dala už raději na radu odborníka přes výživu..Ležím, ale po víkendu už můžu pomalu ven. Snídani mám v 8 hodin, mám lupínky, pak svačinka rohlík s máslem a okurka k tomu. Oběd..no co mamka navaří, pak zase rohlík a večeři.. mám jen někdy... a samozřejmě..někdy neodolám a dám si tu a tam čoko Měřím 170 cm.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
athena Stálý návštěvník

Registrace: 11.3. 2006 Příspěvky: 13
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 8:06 pm Předmět: |
|
|
| teď jsem to psala jinde do diskuze, zkus si zavolat pro radu na poradnu Merrylinka na bezplatné telefonní lince 800 116 116. http://www.merrylinka.cz/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 2:47 pm Předmět: .. |
|
|
| Ještě jedna otázka.. existujeněco na zrychlení metabolismu? Nebo na potlačení chutí? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|