| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
laura Stálý návštěvník

Registrace: 7.11. 2006 Příspěvky: 5
|
Zaslal: út listopad 07, 2006 10:04 pm Předmět: ženské problémy |
|
|
| Ženy určitě jste se setkali s kvasinkami u ženského jsem jako doma,ale s malým úspěchem.Přijďte poradit ostatním jak bojujete s touhle nemocí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zblunk Stálý návštěvník

Registrace: 4.2. 2006 Příspěvky: 174 Bydliště: Chomutov
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 7:32 pm Předmět: :-) |
|
|
Z tohohle dotazu jsem naprosto zmatená!
Nevím na co se ptáš? Ale pokud máš ženské problémy, tak ty ti pomůže vyřešit gynekolog nebo gynekoložka. _________________ Nic není nemožné! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hanka Stálý návštěvník

Registrace: 13.10. 2005 Příspěvky: 66 Bydliště: Praha 3
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Já asi vím na co se ptáš - zřejmě myslíš kandidózu. Naštěstí jí nemám, ale někde jsem slyšela, že může souviset s překyselením sliznic - to pak je prostředím pro ty bakterie, že na to má vliv konzumace některých potravin například nadměrná konzumace kofeinu (nejen pití kafe ale i čokoláda ap.). Občas bojuji se zánětem močáku a to o překyselení mi říkal gynekolog taky, je to asi podobné. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vermac Stálý návštěvník

Registrace: 30.10. 2006 Příspěvky: 69
|
Zaslal: út listopad 21, 2006 5:04 pm Předmět: |
|
|
| a zkusila jsi používat Femigel? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cela Nováček serveru

Registrace: 7.3. 2007 Příspěvky: 2
|
Zaslal: st březen 07, 2007 10:24 am Předmět: |
|
|
| :roll: Můžeš vyzkoušet :Nasáknout tampón smetanovým jogurtem nebo zakysanou smetanou a nechat působit uvnitř (2hod).Snad pomůže. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Andrejka82 Nováček serveru

Registrace: 11.4. 2007 Příspěvky: 2
|
Zaslal: st duben 11, 2007 6:17 pm Předmět: |
|
|
| asi už to není aktuální, ale stejně odpovím, třeba se bude někomu hodit 8) když jsem měla tenhle problém, tak mi gynekoložka poradila přestat používat tampony, nosit méně džíny, více bavlněné kalhotky... taky ti můžou pomoci tabletky s lactobacilem, ale s tím opatrně, aby nenastal opačný problém (lactobacilóza)... také pozor na sladkosti |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Andrejka82 Nováček serveru

Registrace: 11.4. 2007 Příspěvky: 2
|
Zaslal: st duben 11, 2007 6:18 pm Předmět: |
|
|
| no a ten smetanový jogurt bych asi radši nezkoušela :( spíš obyč bílý :wink: jinak kamarádky říkaly, že docela rychle zabere tantum rosa nebo jak se to jmenuje... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|