Zaslal: po listopad 02, 2009 8:15 pm Předmět: věříte produktům?
čau lidi.. tak co jak vy jste na tom s produktama a s doplňkama ke stravě?Já s nimi moc zkušeností nemám ale teď zkouším nějaký od agel a zatím mi to pomáhá na klouby a na imunitu a chci se zeptat jestli tady taky něco někdo takového zkouší?a zná?pokuď by to chtěl taky někdo vyzkoušet ať napíše na hroudak@centrum.cz řeknu adresu...
čau lidi.. tak co jak vy jste na tom s produktama a s doplňkama ke stravě?Já s nimi moc zkušeností nemám ale teď zkouším nějaký od agel a zatím mi to pomáhá na klouby a na imunitu a chci se zeptat jestli tady taky něco někdo takového zkouší?a zná?pokuď by to chtěl taky někdo vyzkoušet ať napíše na hroudak@centrum.cz řeknu adresu...
Ahoj, z vlastní zkušenosti ti doporučuju curenzym, je levnější a bere se ho míň kapslí než wobenzymu, je to na imunitu, regeneraci a výživu kloubů. Jo, a je rostlinnýho původu, takže žádná chemie.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.