| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xls-medical Nováček serveru

Registrace: 19.2. 2011 Příspěvky: 2
|
Zaslal: so únor 19, 2011 5:45 pm Předmět: diskuze XLS medical |
|
|
| zdravím všechny bojující s nadváhou! už někdo z vás s úspěchem vyzkoušel XLX Medical, nebo jde jen o lákavou reklamu? díky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Miriamka Nováček serveru

Registrace: 3.5. 2012 Příspěvky: 1
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 12:29 pm Předmět: XLS Medical |
|
|
| Dobrý den, s XLS Medical jsem zhubla 4 kg za měsíc a můj názor na tento přípravek je veskrze pozitivní. Užívala jsem kombinaci zelené a fialové krabičky, jsou super, opravdu jsem po nich neměla hlad a celkově se cítím lépe než předtím. Nemám takovou chuť k jídlu a úbytek na objemu je rovněž znatelný. Také nemá žádné vedlejší účinky. Mohu jen doporučit! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marki22 Nováček serveru

Registrace: 7.5. 2012 Příspěvky: 1
|
Zaslal: po květen 07, 2012 11:08 am Předmět: XLS Medical |
|
|
| I já se připojuji s pozitivní zkušeností s XLS Medical.Byla jsem s XLS Medical Vázání kalorií z tuků s vitamíny velmi spokojena, cítím se skvěle, po 2 měsích mám 4 kg dole a je velice dobré, že tento produkt nemá negativní vedlejší účinky, jsem moc spokojená a vlastně plánuji si objednat další balení, jelikož to první už mám dobrané. Jedla jsem jej 15 min. před každým jídlem a způsobilo to, že jsem chodila poměrně často na záchod :) Ovšem zároveň mám pocit, že jsem díky tomu něco zhubla. Proto bych jej ráda užívala i dál. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikolka999 Nováček serveru

Registrace: 17.5. 2012 Příspěvky: 1
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:56 am Předmět: |
|
|
| Dobrý den, pravidelný spánek, plnohodnotný jídelníček a pohyb jsou základem. Snažím se vše dodržovat přesto to chtělo ještě nějaké to kilčo dolů. Tak jsem si také koupila na zkoušku hubnoucí přípravek XLS Medical. Přijde mi že opravdu snižuje pocit hladu, první den jsem to opravdu hodně cítila. Cítím se naprosto dobře a spokojeně.Po měsíci užívání mám 3 kg dole. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kapliko Nováček serveru

Registrace: 7.7. 2012 Příspěvky: 4
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
já osobně věřím na zdravou stravu. K těmto chemických preparátů nemám píliš důvěru a častý jojo efekt způsobených jejich používáním mě v tom utvrzuje. _________________ [url=http://www.dietyahubnuti.cz/diety-upravujici-zivotospravu/zdrava-dieta/]Zdravá výživa[/url] není hloupost!! Chraňte si své zdraví |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|